Поранешен супер модел банкротирала поради прескапи хирушки интервенции за подмладување

Loading...

Џенис Диксон-58 поднела документи за објавување на бакрот пренесуваат американските медиуми. Таа е во милионски долг, од што илјадници долари им должи на дерматолозите за нејзините интервенции за подмладување.
-Точно е дека сум имала некој проблеми. Се обидувам да ги платам долговите и се чувствувам ужасно поради тоа- изјави таа.
Таа одамна се повлекла од јавноста, па медиумите не пишуваа за неа. Таа со манекенството започнала на седумнаесет години,  притоа ја започнала кариера во шоуто „ Американски топ модел“.
Таа во шоуто самата се прогласила за „ првиот супер модел“ а ги навредувала сите останати.
Па така едниот член од жирито Кели Кутрон и рекла на Џенис дека е „нестабилна, непредвидлива кучка“.Џенис Диксон-58 поднела документи за објавување на бакрот пренесуваат американските медиуми. Таа е во милионски долг,

loading...