Поранешниот сопруг на Елена Ристеска повторно се жени!

Loading...

Иако   неодамна се разведе од познатата пејачка Елена Ристеска, Боја ивановски повторно  стапнува на лудиот камен.Иако  поминаа само 4 месеци откако се разведе со  Елена Ристеска, на Бојан Ивановски  се чини повеќе не му  се чека па реши повторно  да стапне на лудиот камен.

 Откако  експресно ја преболи познатата пејачка, тој  на својот фејсбук профил објави дека повторно се жени. Неговата нова избраничка е Лина Манчевска. 
Останува да им честитаме на младенците и  да видиме како  ќе изреагира Ристевска на оваИако  поминаа само 4 месеци откако се разведе со  Елена Ристеска, на Бојан Ивановски  се чини повеќе не му  се чека па реши пов

loading...