Порно веб – страница прикачила фотографии од малолетна олимписка гимнастичарка!

Loading...

Гимнастичарката и олимпијка, МекКејла Марони изјави дека била малолетна кога и ги хакирале фотографиите на кои е прикажана гола.  Таа сега мора да води судска постапка против неколку порно веб- страници на кои се појавиле фотографиите.
Како што наведува TMZ, еден од нејзините адвокат испратил писмо до веб- страницата porn.com, во кои ги известува дека на сликите имаат малолетничка.
Итно побара од лицата кои ја одржуваат веб- страницата да ги отстранат фотографиите, додека друг адвокат испрати писмо до неколку адреси, во кое известува дека Марони има авторско право на тие слики.
Праниците потврдија дека постои голема можност фотографиите да се вистински, иако гимнастичарката на Твитер сето тоа го негираше, тврдејќи дека е фотомонтажа.Таа сега мора да води судска постапка против неколку порно веб- страници на кои се појавиле фотографиите.
Како што наведува TMZ, еден од не

loading...
Loading...