Посета на ОУ „25 Мај“

Loading...

Градоначалникот Тони Трајковски и вицепремиерот Владимир Пешевски го посетија основното училиште „25 Мај“ , стариот објект, каде учат 180 ученици.При обиколката низ просториите на училиштето, се направи обиколка и на училишниот двор каде е направено новото мултифункционално игралиште со лулашки, клацкалки и лизгалки и е поставена нова урбана опрема.При обиколката низ просториите на училиштето, се направи обиколка и на училишниот двор каде е направено новото мултифункционално игралиште со лулаш

loading...
Loading...