Посетете часови за секс едукација со практични вежби

Loading...

Kink.com,  порнографска продукциска куќа од Сан Франциско, нуди сексуална едукација. Станува збор за сексуална едукација во која ќе има и практични вежби.
Меѓутоа не е јасно дали практичниот дел  се изведува со сексуални помагала или со директна демонстрација помеѓу маж и жена. Компанијата нагласува дека доколку ги посетувате часовите за сексуална едукација ќе успеете да ги исполните своите најголеми сексуални фантазии.
Фирмата нуди спектар од сексуално образование, патувања како и работилници.
 Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Kink.com,  порнографска продукциска куќа од Сан Франциско, нуди сексуална едукација. Станува збор за сексуална ед

loading...