Посилен земјотрес ја стресе Македонија пред половина час

Loading...

Земјотрес ја стресе Македонија пред повеќе од пшоловина час. Потресот со јачина од 4 степени според Рихтер бил почувствуван во Стар Дојран.Потресот бил на длабочина од два километри.
Минатата недела имаше потреси од 2 степени почувствувани во Скопје.
Потресот бил почувствуван од Грција.
Потресот бил на длабочина од два километри.
Минатата недела имаше потреси од 2 степени почувствувани во Скопје.
Потресот бил почувс

loading...