После 6 години Инстаграм конечно ја додаде функцијата која сите ја сакаа!

Loading...

Една од работите кои  убедливо најмногу ги  нервираше корисниците на Инстаграм  е недостатокот за зумирање на фотографиите, но се чини дека компанијата конечно одлучила да ги послужа молбите на своите корисници.Инстаграм сега и  официјално ја додаде опцијата која ни  дозволува да ги  зумираме фотографиите и така подобро  да ги  видиме деталите кои се наоѓаат на неа.
Иако  се чини  дека се работи за мала работа, можноста за зумирање дефинитивно ќе го разубави користењето на оваа апликација, но и  ќе пружи можност  подобро да ја видиме потенцијалната симпатија  или некој детал на фотографијата.
Новата функција за сега е достапна само за корисниците на ајфон, но можеме многу брзо да ја очекуваме на Андроид телефоните.Инстаграм сега и  официјално ја додаде опцијата која ни  дозволува да ги  зумираме фотографиите и така подобро  да ги  вид

loading...