После извесен период фармерките ви попуштаат? Еве начин како да го спречите тоа

Loading...

Фармерките најчесто после некое носење се шират, зошто тие ја губат формата и не изгледаат на телото како што треба? Научете како да го спречите нивното ширење.
Дваесет години Брус Лубин и неговата сопруга Џена собирале совети и трикови за тоа како да заштедат на време, пари и како да си олеснат.
Нивната книга „Who Knew?’’, содржи илјада совети како за заштедите на време и пари во кујна, чистење и други задачи во кучата.
Додекa ве водат од соба во соба, откриваат како да чистите употребувајќи природни средства, како да ги речите сите можни, нечистотии, како да се совршено организирате и како да ги поправите ситните куќни поправки.
Од нивната книга ви пренесуваме едноставен начин со кој ќе спречите вашите фармерки, после неколку саати носење се развлечат.
За да го намалите ширењето, перете ги во ладна вода, сушете ги во сушална на средна температура само десет минути, а потоа оставете ги на сонце да се исушат до крај. Фармерките најчесто после некое носење се шират, зошто тие ја губат формата и не изгледаат на телото како што треба? Н

loading...
Loading...