После ОВА нема да ги соблекувате ЧОРАПИТЕ за време на СЕКС- Еве зошто!

Loading...

Соблекувањето на чорапите е една од првите работи кои ги правиме кога работите се вжештуваат. Експертите ве советуваат, колку и непривлечни да ви се чинат тие, следниот пат да останете со нив.20-30 проценти од жените не доживуваат оргазам за време на секс. Ова го потврдуваат многубројни истражувања. Ново истражување спроведено во Швајцарија, сепак, дава надеж за нив. Тоа покажува дека жените доживуваат оргазам значително полесно и почесто, ако за време на секс носат чорапи кои ги одржуваат нозете топли.
Освен ова научно објаснување постојат и други причини зошто сексот со чорапи е подабар од сексот без чорапи, особено во оваа доба од годината.
1. Ви ги греат стапалата кога потполно ќе се откриете
Колку и да ви бил жежок сексот, ако во собата е ладно, стапалата се тие кои први ќе се изладат. А ако имате чорапи можете да си дозволите и да се отскриете, за да не бидете постојано стуткани и во грч.
2. Помала е веројатноста дека ќе паднете од кревет
Многу е полесно да се слизнете од креветот. Чорапите создаваат дополнително триење и во нив сте сигурни. А ништо повеќе не создава одбивност кон сексот отколку повредата здобиена за време на истиот.

 

3. Нема да ве прекинува потребата од одење во ВЦ
Кога стапалата ќе се смрзнат, бешиката брзо реагира. Ако чувствувате потреба за мокрење, сигурно нема да уживате во сексот во целост.
4. Не мора да се грижите за педикирот
Доколку не сте стигнале да ги средите стапалата и да отидете на педикир, чорапите се совршено моментално решение. Не морате да го одложувате сексот поради тоа што не сакате тој да ги види вашите не средени стапала. 
Со волнени чорапи полесно до оргазам – Повеќе за тоа прочитајте ТУКА20-30 проценти од жените не доживуваат оргазам за време на секс. Ова го потврдуваат многубројни истражувања. Ново истражување спроведено во Швајцар

loading...
Loading...