Последен поздрав на Дејан-Семејството го испрати во вечниот дом

На гробиштата во Белград вчера последен поздрав за малиот Дејан упатија неговите неутешни родители и роднини, како и останати стотина луѓе.Три годишнот Дејан беше испаратен на кремирање, бидејќи неговите родители aктерот Срѓан Жика Тодоровиќ и Ана, се агностици.Три годишнот Дејан беше испаратен на кремирање, бидејќи неговите родители aктерот Срѓан Жика Тодоровиќ и Ана, се агностици.

Пронајдете не на следниве мрежи: