Постариот брат знае: Ова е најслаткиот одговор што некогаш сте го слушнале

Овие двајца баќа  имале интересен разговор, помалиот плачел, а постариот стручно се обидел да ја пронајде причината за наговото нерасположение.Бидејќи помалото братче било нерасположено и плачело, постариот и „искусен“ брат се обидел да му помогне и да ја открие причината за неговото лошо расоложение и притоа му дал интересен совет.
„Веројатно денес не спиеше?“, го прашал својот помал брат.
По неговиот одговор дека не спиел, загрижениот брат додал:
„Веројатно мораш да преспиеш.“
„Искуството“ прави чуда, а кога се наспало, ова момче сигурно било подобро расположено. Погледнете го видеото од овие слатки момчиња на следната страна.

Бидејќи помалото братче било нерасположено и плачело, постариот и „искусен“ брат се обидел да му помогне и да ја открие причината за не

Пронајдете не на следниве мрежи: