Поставете му го ова прашање и веднаш ке знаете каков е во кревет…

Loading...

Омилената боја може многу да открие за личноста, што вклучува и каква е таа личност во кревет.Црвена
Тој е страствена личност и во сексот ужива на различни начини. Сака кога партнерката копнее по него и кога има моќ врз неа.
Жолта
Неговиот сексуален нагон е навистина комплексен, но истовремено и приспособлив. Сака доминантни и силни жени што имаат потреба од целосна контрола во сексот.
Пинк
Тој е незрел и по малку разигран. Сака да ги предизвикува жените и ветува повеќе отколку што е подготвен да даде.
Виолетова
Тој е софистицирана личност. Сака контрола и правила, и склон е кон рутинскиот секс. Поважно му е сопственото задоволство отколку потребите и желбите на партнерката.
Зелена
Неговиот пристап кон сексот е нежен и искрен. Сексот секогаш го доживува како чисто водење љубов. Не е склон кон неверство.
Црна
Сака предизвици, ново уживање и неочекувани ситуации. Се води според своите сексуални желби, но кога ќе се најде во стресна ситуација, сексот е последната работа за која размислува.
Сина
Внимателен е и чувствителен, а љубовта и сексот за него се уметност. Верен и’ е на партнерката, многу дава, но и многу очекува.
Бела
За него сексот е нешто интимно и таинствено. Сака да водите љубов во темница што значи дека не е подготвен на сексуални игри.Црвена
Тој е страствена личност и во сексот ужива на различни начини. Сака кога партнерката копнее по него и кога има моќ врз неа.

loading...