ПОСТАВИЛ ФОТОГРАФИЈА ОД ЗАГИНАТИОТ ПРИЈАТЕЛ НА ФЕЈСБУК: Напишал „Се гледаме за неколку минути“ и…

З. Б. (22), од Ново насеље во Крепшиќ, десетина километри оддалечен од Брчко, вчера изврши самоубиство со бесење.Овој случај беше пријавен вчера наутро во 6:43 часот.
Според соопштението испратено од полицијата, допрва треба да се истражува зошто ова момче одлучило на ваков начин да си го одземе животот.
Според неофицијални информации, станува збор за Зоран Б., која на социјалната мрежа Фејсбук пред самоубиството поставил фотографија од себе и од најдобриот пријател кој загинал пред година дена, покрај која стоела пораката: „Се гледаме за неколку минути“.Овој случај беше пријавен вчера наутро во 6:43 часот.
Според соопштението испратено од полицијата, допрва треба да се истражува зошто ова м

Пронајдете не на следниве мрежи: