Поставил камера да снима додека неговите близначки спијат: Не ни сонувал дека ќе го сними ОВА!

Да успеете да заспиете бебе е многу тешка за задача а за тоа ќе потврдат сите родители. Но што ќе кажете за луѓе кои имаат близнаци? Невозможна мисија!Во следното видео,  ќе видите колку се неверојатни и забавни. Едниот родител сакал да види што се случува во времето кога неговите две ќерки близначки спијат.
Поставил скриена камера а она што го снимил ќе ве воодушеви.
Погледнете го видеото…Во следното видео,  ќе видите колку се неверојатни и забавни. Едниот родител сакал да види што се случува во времето кога неговите две ќерки б

Пронајдете не на следниве мрежи: