Поставила камера во својата соба но тоа што го снимила на својот кревет сигурно НЕ ГО ОЧЕКУВАЛА!

Многу од сопствениците на куќните миленичиња не би биле изненадени кога би го затекнале своето куче или мачка како лежат или си играат на нивниот кревет. Сепак, „Зима“ не е ниту куче ниту мачка и таа дефинитивно не спие на креветот на своите сопственици.Запознајте го ова мало јагне по име „Зима“. Ова суштествео го користи големиот кревет како трамполина и секако ужива во тоа.
Погледнете го ова срцепарателно видео и уверете се самите…

 
Запознајте го ова мало јагне по име „Зима“. Ова суштествео го користи големиот кревет како трамполина и секако ужива во тоа.
По

Пронајдете не на следниве мрежи: