Постои начин како да се ИЗБРИШЕ пратена порака на Фејсбук. Но, само под еден услов!

Loading...

Веројатно досега ви се случило да му пратите порака некому, а по неколку секунди сте пожалиле за тоа. И додека на Скајп постои опција за бришење на пратените пораки, Фејсбук е сосема поинаква приказна.Постои еден начин на кој можете да избришете порака што сте пратиле до некого и тој воопшто да не ја добие.
Единствениот услов тоа да се случи е ако вашиот пријател не ја прочитал пораката и недостасува натписот „Seen“.
За вашата порака не биде видена, треба да го деактивирате вашиот профил на 3 часа и потоа повторно да го активирате.
Со тоа што вашиот профил нема да постои толкав период, е доволна причина за самиот Фејсбук ја избрише пораката која ја постои во влезното сандаче на лицето, на кое сте ја испратиле.Постои еден начин на кој можете да избришете порака што сте пратиле до некого и тој воопшто да не ја добие.
Единствениот услов тоа да се сл

loading...
Loading...