ПОТЕРНИЦА: Бринета и плавуша снимиле секси шоу во библиотека, а потоа библиотекарот ги пријавил во полиција!

Loading...

За сега две непознати девојки  подолго време во Молдавија по јавните библиотеки и локали снимаат свој порно шоу за сите оние кои  на другата страна на екраните се подготвени да платат да гледаат и уживаат во нивните еротски способности.Освен што се соблекуваат голи и се галат пред камерата, девојките често пати се впуштаат и во  поголама акција.
Но, еден огорчен библиотекар одлучил да ги пријави  во полиција, што предизвикало бурни реакции во тамошната јавност, а девојките се  бараат поради разголување и порнографски акти на јавно место.
Дури и тамошната министерка за култура, Луција Цулев, го коментирала овој случај.
„Се спроведува истрага за контрола на надзорните системи во библиотеките бидејќи сигурносните камери  не снимале кога тие го снимале своето шоу, па луѓето вработени во обезбедувањето не можеле да реагираат“, открила Цулев.
Потпаролот на полицијата вели дека испадите на јавна порнографија и разголеност никако не смеат да се толерираат.
„Овие девојки се платени од страна на своите гледачи  да го прават тоа. Ќе бидат пронајдени и казнети“, соопштено е од полицијата.
Погледнете го видеото на следната страна

Освен што се соблекуваат голи и се галат пред камерата, девојките често пати се впуштаат и во  поголама акција.
Но, еден огорчен библи

loading...
Loading...