Потопила старо ЦД во зовриена вода. Звучи лудо, но резултатот е ФЕНОМЕНАЛЕН!

Живееме во време кога сите слушаат mp3 музика, било преку мобилен телефон, Ајпод, или некои други плеери. Меѓутоа, голем дел од вас сигурно се сеќаваат на мега популарните ЦД-иња од пред неколку години.Да, компактните дискови содржеле разни песни кои звучеле совршено.
Иако времето на компактните дискови е зад нас, тоа не значи дека тие не можат да се искористат и за други работи.
Доколку некаде имате складирано стари дискови кои повеќе не ви се потребни, девојката со име Џејми Петито, ќе ви покаже како овие древни музички предмети да ги претворите во нешто убаво.

Погледнете го видеото:
Да, компактните дискови содржеле разни песни кои звучеле совршено.
Иако времето на компактните дискови е зад нас, тоа не значи дека тие не

Пронајдете не на следниве мрежи: