Потребни ви се само две состојки за тоалетот постојано да ви мириса пријатно

Loading...

Сите ние го  мразиме непријатниот мирис во  бањата и  сакаме  што побрзо  да се ослободиме од него. Наместо  да користите  хемикалии, подобро  користете го овој едноставен трик.Пречесто користените хемикалии може да ни  наштетат и  затоа подобро  е да се свртите на природен начин.
Потребни  ви  се само ролна  тоалетна хартија и  етерично масло по избор.
Подготовка:
Само  накапете етерично  масло на ролната  хартија и  ќе почувствувате пријатен мирис. Како  што  ја одвиткувате хартијата , мирисот ќе се шири. Кога ќе ја потрошите ролната, заменете ја со друга.
Едноставно, зарем не?Пречесто користените хемикалии може да ни  наштетат и  затоа подобро  е да се свртите на природен начин.
Потребни  ви&n

loading...