Потресна исповед на Лепа Лукиќ: „Мислев дека ќе ме убие и мене и себе“

Loading...

Пејачката Лепава Лепа Лукиќ пред да влезе во реалното шоу „Парови“ открила дека  се навлекла на коцкање и многу пати изјавила дека со своите пари може да прави што сака, но и дека нејзиниот прв сопруг Тома Лукиќ ја навлекол на тој порок.Таа раскажала и каков ѝ бил живото во бракот со него.
-Беше толку љубоморен што постојано ми правеше проблми во работата. Една година паузирав со пеење поради него, додека бев со него не смеев да работам. По една година се разведовме, но постојано ме следеше. Н можев нигде да одам поради него. Во некои моменти мислев дека ќе не убие и двајцата поради болната љубомора. Развд ми даде дури седум години по поднесување на барањето, кога најде нова жена – изјавил Лепа.Таа раскажала и каков ѝ бил живото во бракот со него.
-Беше толку љубоморен што постојано ми правеше проблми во работата. Една година паузи

loading...