Потресна исповед на старлетата Катерина: „Се уште јадам ќотек од тато“

Loading...

Потресно сведоштво на Катерина.-Имав детство какво што не посакувам на ниедно дете. Растев во солзи, страв, глад. Татко ми нè малтретираше. Нè бркаше од дома. Живеевме во социјални станови, под кирија, кај роднини или на улица под ведро небо – ја раскажува својата потресна приказна за весникот Вест македонската моделка Катерина Стојановска…
Извор: Вест-Имав детство какво што не посакувам на ниедно дете. Растев во солзи, страв, глад. Татко ми нè малтретираше. Нè бркаше од дома. Живее

loading...
Loading...