ПОТРЕСНО ПИСМО кое мајка на своите 4 деца им го оставила пред умирање!

Loading...

Ана Марија на 44 години починала од рак, а на своите деца им оставила порака со која растажи многумина.- Се што правиме во животот се враќа без исклучок
– Сите ние си ја пишуваме сопствената среќа, и не смееме да дозволиме да го направи тоа некој друг наместо ние самите.
– Кога луѓето ќе ви покажат кои се навистина, верувајте му на тој впечаток
– Грижите само ни ја одземаат енергијата , искористете ја таа енергија и насочете ја кон нешто корисно, така помалку ќе се нервирате.
– Она во што веруваме е посилно од она што го сакаме. Секогаш ќе станеме она во што веруваме дека ќе станеме.
– Бидете благодарни на она што го имате во животот.
– Среќата која ја чувствуваме е пропорционална со љубовта која ја даваме
– Ако сте наишле на неуспех, тоа нека ви биде мотив да не се откажете. Продолжете по друга насока.
– Верувајте и на својата интуиција, интуицијата ретко лаже.

 
– Сакајте се себе си и учете низ животот. Таа љубов давајте ја и на другите.
– Нека ве води страста во се што правите во животот.
– Љубовта не боли, тоа е едно прекрасно чувство.
– Секој нов ден е шанса за нов почеток
– Сомнежот е сигнал за „не“, Ако се сомневате, бидете внимателни и добро размислете за се.
– И лошите моменти се составен дел од животот. Не заборавајте дека тие не траат вечно…Бидете трпеливи.
– Кога ви е најтешко мислете на тоа дека ќе помине. Ниедно лошо не трае вечно.
– Бидете си верни себе си.
– Кога не знаете како понатаму, трпеливо почекајте.
– во животот на некои прашања не наоѓаме одговор. Решението доаѓа тогаш кога најмалку се надеваме и кога најмалку го очекуваме.- Се што правиме во животот се враќа без исклучок
– Сите ние си ја пишуваме сопствената среќа, и не смееме да дозволиме да го направи тоа н

loading...
Loading...