Повеќе спорт со neoTV

Loading...

Спортклуб 4, Спортклуб 5 и Спортклуб 6 отсега вклучени бесплатно и на neoTVЗбогатувањето на основната понуда на програми е соодветно на целите на Неотел на своите корисници да им понуди врвно спортско доживување во новата возбудлива сезона. Сите нови корисниците кои не сакаат да пропуштат ниту миг од спортските доживувања кои следат, сега може да земат еден од neoTrio пакетите и секојдневно да уживаат во богатата спортска програма достапна на Спортклуб каналите.
Пакетот neoTrio од Неотел, во себе вклучува нов концепт на интерактивна телевизија neoTV, заедно со неограничен интернет и бесплатна телефонска линија. Покрај неограничениот интернет и бесплатната телефонска линија, овој пакет нуди голем избор канали направени соодветно интересот на различните потреби и желби на гледачите.Збогатувањето на основната понуда на програми е соодветно на целите на Неотел на своите корисници да им понуди врвно спортско доживување

loading...