Повторно шокира: Познат српски пејач во врска со 36 години помлада девојка

Loading...

Ера Ојданиќ ја промовирал новата девојка Милена, која е помлада од него 36 години. Пејачот ја повел со себе на хуманитарниот концерт  во Пожар

loading...
Loading...