Поздрав од Сонцето: Снимен вселенски брод со големина колку Земјата!

Loading...

Скот Варинг, кој е уредник на порталот UFO Sightings Daily, се погрижи декември да не помине без вонземјански посетители. Имено, тој на фотографијата на НАСА од Сонцето открил голем објект како се оддалечува од површината на Сонцето.Посебно е интересно тоа што објектот има правилен, односно триаголен облик.
Судејќи според фотографијата со висока резолуција, станува збор за огромен објект со големина колку Месечината или Земјата. Тука почнуваат претпоставките на Варинг, кој сѐ уште го чека објаснувањето на НАСА за појавата на мистериозниот „матичен брод“ покрај Сонцето.
„Го прегледував Helioviewer online и забележав огромно триаголно НЛО како си заминува од Сонцето. Неговото заминување предизвика масивна соларна експлозија“, напишал Варинг.
Порталот Before It`s News, наведе дека видео коментарот на Варинг е „детален“ и дека „остава многу мал простор за сомневање во она што се гледа“.
Сепак, се чека и службеното објаснување на научниците на кои ваквите појави и набљудувањето на активностите на Сонцето им се работа со која заработуваат за живот и располагаат со реални факти.Посебно е интересно тоа што објектот има правилен, односно триаголен облик.
Судејќи според фотографијата со висока резолуција, станува збор

loading...
Loading...