Познат новинар почина на работното место

Педесет и шест годишниот хрватски новинар Синиша Свилан пред два дена изненадно почина на своето работно место.Несреќата се случила околу 13 часот, а најверојатно станува збор за откажување на срце. Имено тој изненадно се срушил на подот и колегите веднаш притрчале да му помогнат, но се било залудно.
Екипата на Брзата помош која набргу дошла, повеќе од половина час се обиувала да го реанимира, но без резултати.Несреќата се случила околу 13 часот, а најверојатно станува збор за откажување на срце. Имено тој изненадно се срушил на подот и колегите веднаш пр

Пронајдете не на следниве мрежи: