Пратеникот Антонио Милошоски стана татко по втор пат

Пратеникот Антонио Милошоски вчера по втор пат стана татко.Неговата сопруга Симона, која по занимање е архитект, на свет го донесе нејзиното прво дете.
Милошоски и неговиот син Давид сега ѝ се радуваат на 8 години помалата сестричка чие име е Дарија.
-Сите сме многу весели што ни се роди малечката. Симона и Дарија се добри, а бато и тато со нетрпение ги очекуваат дома, изјави среќниот татко Милошоски.Неговата сопруга Симона, која по занимање е архитект, на свет го донесе нејзиното прво дете.
Милошоски и неговиот син Давид сега ѝ се радув

Пронајдете не на следниве мрежи: