Пративте порака додека сте биле пијани и сега сакате да ја избришете?-Еве како да го направите тоа!

Loading...

Новата апликација за допишување под името “Strings”, ќе им овозможи на корисниците да избришат порака која веќе ја пратиле, дури иако примателот веќе ја прочитал.Оваа апликација има бројни опции, но ова е дефинитивно тоа што се чекаше. Во превод името на апликацијата значи „конци“, а мотото е „Ти ги држиш сите конци“ и имплицира дека ќе можете да избришете се поради што сте се покајале.
Сепак, иако пораката може во целост да се избрише од вашиот телефон и од оној кој ја примил, тоа не значи дека не може да се направи принтскрин или копирање на истата.
Затоа сепак внимавајте, што праќате, додека не е доцна.Оваа апликација има бројни опции, но ова е дефинитивно тоа што се чекаше. Во превод името на апликацијата значи „конци“, а мотото е &bd

loading...
Loading...