Пред четири години и фрлил солна киселина на лицето

Loading...

Тара Квигли во 2013 година била жртва на брутален напад од 15 годишно момче кое без никаква причина и фрлил киселина на лицето.На кобниот ден таа му отворила врата на момчето кое и тропнало на нејзината врата, а по само неколку секунди следувало шок, тој и истурил киселина без никаква причина на нејзиното лице.
Низ што се поминала не знае ни самата да објасни, но призна дека и ден денес чувствува страв кога треба да излезе од дома.
-Веднаш знаев дека се работи за киселина, бидејќи било неподносливо, единствено во тие моменти што си помислив е дека морам да стигнам до вода, вели таа.

 
Таа повеќе не сака да излегува од дома и сака да ужива на одмор каде што ќе биде потполно сама, а тинејџерот кој го направил тоа е осуден на осум години затвор.
Тара вели и дека понекогаш и е жал поради тоа дека тој бил дете и не знаел што прави.
 На кобниот ден таа му отворила врата на момчето кое и тропнало на нејзината врата, а по само неколку секунди следувало шок, тој и истурил киселина

loading...