Предбрачниот договор на Бред и Анџелина содржи необична клаузула

Loading...

Во случај Бред да ја изневери Анџелина, таа ќе го добие старателството врз децата. Таа е една од интересните клаузули во договорот.Инаку, парот „тежи“ 425 милиони долари и договорено е во случај на развод секој да го земе она што го донел во бракот. Парите кои ќе ги заработата додека се во брак, ќе ги уплатат во фондовите на нивните деца.
Освен пребрачен договор, тие напишаа и тестаменти во кој најголем дел од парите ги наследуваат нивните деца.
Другиот дел од парите ќе ги донираат во сиропатилиштата од кои ги посвоија своите деца.
Освен тоа, актерката ќе донира пари и за истражувањата за рак на дојката.Инаку, парот „тежи“ 425 милиони долари и договорено е во случај на развод секој да го земе она што го донел во бракот. Парите кои ќе ги

loading...
Loading...