Предигра со која ќе го излудите партнерот

Колку повеќе сте возбудени пред сексот, толку повеќе ќе се чувствувате подобро, вашето тело ќе одговори на стимулација и оргазамот ќе биде поинтензивен. Еве неколку совети како да ја подобрете предиграта.Нека ве набљудува
Притисни те го до креветот и откопчајте го така што ќе стоите над него. И тогаш, започнете да откривате делови од вашето тело, со соблекување на вашата облека, прво градите, бутовите… Нека гледа се додека го чека она што следува…
Играјте си со воздишките
Спуштите ги вашите усни на телото на партнерот, на стомакот или на градите, и потоа полека издишувајте додека го бакнувате. Со топлиот воздух ќе се смени протокот на температурата на кожата, а со тоа се зголемува возбудата.
Доминирајте
Предиграта подразбира некое споро заведување. Но сепак дивиот пристап може да го зголеме адреналинот кај партнерот. Немора веднаш да се врзувате за креветот.
Допирајте се
Изненадувачки е колку силно жените реагираат на допирите. Иако жените често мислат дека на мажите најважен контактот е меѓу нивните нозе, но сепак тие знаат да реагираат на стимулација на различните допири. На пример галење на нервните завршетоци по кожата, силна масажа, нежни потези и долги нокти, неочекувани скокоткања само ќе го зголемат неговоо уживање.
Чувајте го на работ
Појди па застани е трик што може да го донесе неколку пати во близина до врвот на уживањето. Ако почувствувате дека неговото тело станува напнато и мирно, поместете ги вашите усни на друга точка од телото.Нека ве набљудува
Притисни те го до креветот и откопчајте го така што ќе стоите над него. И тогаш, започнете да откривате

Пронајдете не на следниве мрежи: