Прекин во сообраќајот на патот кон Битола

Поради одрон на патот од 21:20 часот во прекин е сообраќајот на магистралниот пат А-3, Ресен-Битола- Прилеп, информираат од АМСМ.Одронот е во близина на Битола поради што, сообраќајот се пренасочува низ градот.
На останатите места сообраќајот се одвива по влажни коловози без застои и ограничувања, освен онаму каде се изведуваат градежни работи.Одронот е во близина на Битола поради што, сообраќајот се пренасочува низ градот.
На останатите места сообраќајот се одвива по влажни колов

Пронајдете не на следниве мрежи: