ПРЕКИНАЛ 2 огромни желки додека се пареле: Тоа што го направи мажјакот ЌЕ ГО ПАМТИТЕ до крајот на животот

Огромна желка мажјак, ја забележа експедицијата на „Nacional Geographic“ и се пушти во „потрага“ по нив…Истражувачот Пол Роуз, кој работи за National Geographic  за време на експедицијата на Сејшели, присуствувал на парењето на две огромни желки.
Иако со членовите на својата екипа се трудеше да биде тивок, со цел желките да не ги откријат, сепак тоа не им успеа.
Нивното присуство не остана незабележано. Огромната желка мажјак, го насети Роуз и неговиот камерман, и се пушти во „потрага“ по нив.
Мажјакот „се стрча“ по екипата на „National Geographic“, за да ги избрка непожелните гости.
Погледнете како изгледаше потерата:

Ова е најдобриот дел д целото видео дефинитивно:
Истражувачот Пол Роуз, кој работи за National Geographic  за време на експедицијата на Сејшели, присуствувал на парењето на две огромни желки.

Пронајдете не на следниве мрежи: