Прекрасната Блејк Лајвли во нов шпионски трилер

Блејк Лајвли ќе се појави во нов шпионски трилер чијашто премиера е закажана за февруари 2019 година.Се работи за „The Rhythm Section” на режисерот Рид Морано, по сценарио на Марк Бурнел. Станува збор за осовременета адаптација на првата новела од серијалот „Стефани Патрик“.
Лајвли ќе глуми жена скршена по загубата на семејството во авионска несреќа, која откако ќе дознае дека тоа всушност не било несреќен случај, прифаќа туѓ идентитет за да се најдат виновниците.
Во филмот свој удел ќе има и британскиот глумец Џуд Ло.Се работи за „The Rhythm Section” на режисерот Рид Морано, по сценарио на Марк Бурнел. Станува збор за осовременета адаптација на

Пронајдете не на следниве мрежи: