Прекрасната Македонка која ќе глуми во „Брзи и бесни 7“

Loading...

 
Теодора Коловска веќе четири години живее и работи во Дубаи и има соработувано со Снуп Дог, Ники Минаж, Крис Браун. Таа исто та

loading...
Loading...