Преку Фејсбук апликација „плескајте“ ги вашите пријателчиња

Loading...

„Фејсбук“ повторно изненадува со своите новитети на најраспространетата социјална мрежа во светот. Овој пат е креирана апликација за „плескање“ на вашите фејсбук пријателчиња.
Станува збор за апликација која ќе ви овозможи да си одберете некој од вашите пријателчиња и да започнете да ги исполнувате вашите секс фантазии. 
На пример, доколку сте имале желба да се „плеснете“ со некоју од вашиот клас во средно, сега тоа може да го направите преку оваа Фејсбук апликација. Сепак, критичарите напоменуваат дека оваа апликација не е безбедна и не дозволува целосна анонимност на оние кои сакаат да ја искористат. 
 
Се што треба да направите за да ја испробате оваа апликација е да бидете логирани, да го најдете потенцијалниот со кој сакате да ја испробате и да кликнете на „Down to Bang“, под вашиот профил. 
 
Па доколку сте љубопитни да ја пробате оваа апликација и да ги исполните вашите скриени фантазии и желби, ова е дефинитивно можност да го направите тоа. 
 
 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.„Фејсбук“ повторно изненадува со своите новитети на најраспространетата социјална мрежа во светот. Овој пат е креирана апликаци

loading...
Loading...