Премногу ви е топло да пеглате? Со помош на овие трикови нема да морате да ја вклучувате пеглата!

Loading...

Доколку баш и немате жалба да ја вклучите пеглата на овие жештини имаме добри вести за вас. Не морате. Тоа секако не значи дека облеката ќе ви биде изгужвана, туку постои начин да ја исправите без користење на пегла.Еден од нив е користење на фен, а доколку имате машина за сушење алишта и таа може да ви помогне да ја исправите облеката. Можеби тоа не ви звучи логично, бидејќи очекувате да извадите изгужвана облека од машината, но трикот е во неколку коцки мраз кои треба да ги ставите во машуната.
Облеката можете да ја исправите и додека се туширате, а овој метод ќе биде посебно делотворен доколку сакате топла вода или едноставно попрскајте ја со вода и оставете да се суши.
Погледнете подетално во видеото на следната страна.

 
Еден од нив е користење на фен, а доколку имате машина за сушење алишта и таа може да ви помогне да ја исправите облеката. Можеби тоа не ви звучи л

loading...
Loading...