Преслатко: Ја фатила ќерката како се шминка, а таа се извлекла како ШАМПИОН!

4-годишната Миа секој ден гледа како нејзината мајка се шминка и го „впива“ секој потег. Тоа било повеќе од очигледно кога мајка ѝ ја затекнала нашминкана.Малата Миа сакала нејзиото лице да изгледа послбо, како на нејзината мајка, па одлучила да се послужи со нејзината шминка. За разлика од многу девојчиња кои не се многу вешти во тоа, Миа одлично се снашла. И не само тоа, кога мајка ѝ ја прашала како се шминка, таа ѝ дала многу опширен одговор.
„Сакав  да изгледам како тебе и да имам послабо лице. Да, знам дека сум убава и без шминка, но те молам немој повеќе ништо да ме прашуваш“, ѝ рекло девојчето на мајка му.Малата Миа сакала нејзиото лице да изгледа послбо, како на нејзината мајка, па одлучила да се послужи со нејзината шминка. За разлика од многу дево

Пронајдете не на следниве мрежи: