Најсмешни инсерти на ПРЕСПАВ (видео)

Loading...

Ја не су одавде, ја су од Тетово…
Знаеш како викаме ние во Тетово, брат за брата ама стриптиз за пари. 
Леле какви глупости направивте… и уште многу повеќе. Уживајте.

ПРЕСПАВ – најсмешни моменти

ПРЕСПАВ – најсмешни моменти

Gepostet von Александар Македонски am Freitag, 18. Januar 2019

loading...