Претставата „И тебе Дедо Мраз не ти е лесно со нас“ изведена во ООУ „Никола Петров- Русински“

Loading...

ООУ „Никола Петров – Русински“ ја продолжува соработката со театарот „Крик“.
Во училишната сала за учениците од одд

loading...
Loading...