Преживеал пад од 10 спрат

Loading...

Според соопштувањето на полицијата, 15 годишено дете се обидело да изврши самоубивство зошто наводно родителите му забраниле да гледа видео снимки од интернет.
Тинејџер во руската зграда Чите во источниот Сибир, преживел обид за самоубивство со скок од 10 спрат од стамбена зграда и се здобил со тешки повреди.
Тој откако скокнал се закачил на една гранка дрво. Сега е сместен во болница во оделот за интензивна нега, зошто добил повреди при падот, соопштува полицијата.Според соопштувањето на полицијата, 15 годишено дете се обидело да изврши самоубивство зошто наводно родителите му заб

loading...
Loading...