Приказни од спалната соба: Милан Станковиќ одговори на гласините дали е геј!

Loading...

Откако  стави точка на врската со  Рада Манојловиќ, Милан Станковиќ нема среќа во љубовта.На прашањето дали  би  ја изневерил својата девојка, Милан кажал само  дека се тоа преинтимни  парашања.
Погледнете во  видеото зошто Милан Станковиќ никако  да ја најде онаа вистинската, и како  ги коментира гласините  дека го привлекува истиот пол.

clip_rs/main
1
1
https://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1

На прашањето дали  би  ја изневерил својата девојка, Милан кажал само  дека се тоа преинтимни  парашања.
Погледнете во&

loading...