Примиера: Погледнете го новиот спот на Саша Ковачевиќ за песната „Могли смо све“

Примиера на новиот спот на Саша Ковачевиќ за „Могли смо све“, која ја најавува како голеем хит.
Погледнете и пресудете сами дали ќе биде така. Српскиот атрактивен пејач Саша Ковачевиќ го сними спотот за својата нова песна „Могли смо све“. Во спотот се појавува манекенката Дејана Живковиќ. 
Погледнете го и кажете ни како ви се допаѓа: 
Српскиот атрактивен пејач Саша Ковачевиќ го сними спотот за својата нова песна „Могли смо све“. Во спотот се појавува манекенката Дејан

Пронајдете не на следниве мрежи: