Принц Вилијам: Среќен сум поради приновата, но пред нас се наоѓаат тешки денови!

Loading...

Кралското семејство е просто воодушевено од фактот што Вилијам и Кејт наскоро ќе добијат уште едно дете, а за прв пат по објавата се огласи и принцот Вилијам.„Пресреќни сме поради приновата, но пред нас се наоѓаат тешки денови бидејќи Кејт не се чувствува добро. Има големи мачнини и ја тресе грозница“, изјавил загрижениот Вилијам.
Од палатата Кесингтон денеска беше соопштено дека војвотката од Кембриџ е повторно бремена, но дека страда од болеста која стручно се нарекува „hypermesis gravidarum“, која предизвикува тешки болести кај бремените жени.
Инаку, Кејт ја прележала оваа болест кога го носела малечкиот Џорџ, а токму поради болеста таа денеска не се појавила со Вилијам на свеченоста во Оксфорд.„Пресреќни сме поради приновата, но пред нас се наоѓаат тешки денови бидејќи Кејт не се чувствува добро. Има големи мачнини и ја тресе грозни

loading...
Loading...