Приведен е Кеба – еве зошто

Пејачот на фолк музика во Србија Драган Којиќ Кеба,бил на информативен разговор во Безбедносно-информативната агенција на Србија, поради песна, пренесе N1.Тој не сакал да изнесе детали од разговорот туку само навел дека тема била неговата нова песна за која во БИА процениле дека „не е подобна за националниот интерес“.
Исто така, не сакал да каже детали од разговорот затоа што не смеел, а за повеќе информации рекол дека треба да се праша во БИА.Тој не сакал да изнесе детали од разговорот туку само навел дека тема била неговата нова песна за која во БИА процениле дека „не е подобна за

Пронајдете не на следниве мрежи: