Пробајте напиток од три состојки,кои симнуваат дури 80% од салото!

Loading...

Дали и вие припаѓате на широката група на луѓе кои би сакале да има совршен стомак,а притоа да не мора да се одречете од омилената храна?Има решение и за вас – пробајте го напитокот од три состојки,кои со секојдневната употреба симнувате дури 80% од салото!
Состојки:
-лажица сода бикарбона
-пола чаша вода
-сок од еден лимон
Измешајте ги сите состојки и пијте ја мешавината секое утро,а конзумирајте го се додека не дојдете до посакуваната тежина.
Многу го испробаа овој напиток и имаат само пофални зборови.Има решение и за вас – пробајте го напитокот од три состојки,кои со секојдневната употреба симнувате дури 80% од салото!
Состојки:

loading...