Прочистете го организмот од сол со помош на ловоров лист!

Loading...

Навистина делотворен метод кој ќе ви помогне во чистење на солта од организмот.Во триста грама врела вода, ставете 5 грама ловоров  лист и гответе 5 минути. Подоцна тргнете го од оган ставете го во термос да отстои. Растворот исцедете го и пијте го во текот на целиот ден во мали голтки. Не смее да се испие се одеднаш, бидејќи може да дојде до компликации.
Терапијата се повторува три дена, а после пауза од недела дена,може да се повтори. Немојте да се изненадите, доколку урината ви биде розова и уринирате на секој половина час.
Работата е во тоа, што солта почнува да се распушта  и го иритира мочниот меур. Распуштањето на сол многу добро делува, а тоа може да се види после две недели.Во триста грама врела вода, ставете 5 грама ловоров  лист и гответе 5 минути. Подоцна тргнете го од оган ставете го во термос да отстои. Раств

loading...
Loading...