Професорка на студент му испратила голи фотки и го прашала дали сака уште, а потоа…

Една американска професорка го погрешила телефонскиот број и наместо своите голи фотки да му ги испрати на својот дечко, таа по грешка му ги испратила на свој студент. А тој тоа го искористил.Покрај фотографијата згодната професорка на „својот дечко“ му напишала: „Сакаш ли уште…?“

Студентот на тоа кратко одговорил: „Апсолутно!“
Потоа стигнала фотографија на која професорката ги открила градите, но и ги покажала своите гаќички. Покрај тоа оставила коментар: „Едвај чекам да те видам вечерва“.
Тогаш на нејзиниот студент му проработила совеста, па одлучил да и каже дека го погрешила телефонот.
„Хм, фала, но мислам дека имаш погрешен број. Тука е студентот од твојот COM 201 предмет“, напишал тој во пораката.
Кога ја видела оваа порака, го молела да ги избрише сликите кои претходно му ги испратила по грешка, а за возврат ќе му даде нешто уште подобро.
Таа му ветила дека ќе добие највисока оценка без да се појави на испит.

Студентот се сложил, но додал дека е „импресиониран“ од она што го видел.
Судејќи по фотографијата на која се гледаат завршните оцени од испитот, секси професорката го исполнила своето ветување, но студентот не, па веднаш потоа на интернет ја објавил интересната преписка.
Покрај фотографијата згодната професорка на „својот дечко“ му напишала: „Сакаш ли уште…?“

Пронајдете не на следниве мрежи: