Професорка по математика мора во затвор поради секс со ученици

Девојката на еден од малолетните жртви го пријавила случајот. Учениците имаат 16 и 14  години, а еден  од нив професорката орално го задоволила во училница. Добила 6 месеци затворска казна.Меридит Повел, сега поранешна професорка по математика, во судот во Такома во американската држава Вашингтон добила казна од шест месеци затвор поради секс со двајца ученици. Со уште еден ученик разменувала непристојни пораки.
Ја признала вината и и се извинила на јавноста и судот поради своите постапки. Всушност таа добила пет години затвор, но ќе служи помала казна под услов да се согласи на лечење како регистриран сексуален престапник и не смее да контактира со малолетните жртви.

Ја фатиле во февруари кога некој анонимно ја пријавил дека има сексуални односи со ученици од 14 и 16 години. Набрзо дала и отказ во училиштето. Професорката имала односи со учениците во училниците, а еден задоволила и орално. Потоа девојката на едниот од жртвите ја нападнала, а професорката испратила писмо во кое се извинува за своето непрофесионално и промискуитетно однесување. Девојката го предала писмото на полицијата и потоа професорката била уапсена.
Меридит Повел, сега поранешна професорка по математика, во судот во Такома во американската држава Вашингтон добила казна од шест месеци затвор пор

Пронајдете не на следниве мрежи: