Професорка сексуално злоупотребувала своја малолетна ученичка!

Loading...

Професорката по ликовно во новопазарската гимназија – Наташа Пртинац е уапсена бидејќи ја обесчестила својата малолетна ученичка Т.М. Според неофицијалните сознанија, се се разоткрило кога Т.М се пожалила на татко и дека професорката ја малтретира. Според наводите од изворот, професорката четири години имала сексуални односи со ученичката, најчесто во нејзиното атеље.
Кога професорката дознала дека малолетничка има момче, ја наговорила да раскине. Глумела добра личност, прав педагог, се трудела да се стекне со доверба, а кога успеала во тоа, тогаш сето тоа го злоупотребила.

Малолетната Т.М била втора година во гимназијата кога професорката прв пат ја бакнала во своето атеље. На полицијата и раскажала дека професорката често и нудела алкохол и марихуана, а неколку дена подоцна имале и орален секс.
Т.М која во меѓувреме станала полнолетна од Наташа и нејзините пријателки добивала заканувачки пораки и ја уценувале со фотографии од неа гола дека ќе ги покажат. Според неофицијалните сознанија, се се разоткрило кога Т.М се пожалила на татко и дека професорката ја малтретира. Според наводите од изворот, проф

loading...
Loading...